168 timmar kvar

Fortfarande inget bredband. Surfar även nu på en stackars grannes uppkoppling som förmodligen inte är speciellt internetkunnig. Att ha sitt bredband oskyddat, dvs utan lösenord, är ganska oklokt.

Nu är det en vecka till avfärd. Och nu börjar det kännas lustigt i magen. Om cirka tio dagar sitter jag nämligen i en av världens största städer (cirka 12 milj inv. med tätorter). Det känns overkligt. Snart är det verklighet.

Saker jag kommer sakna:
Flickvän Anna
Alla polare
Familj såklart, inklusive nicki och grekdreas
Vår soffa
Svensk fotboll (nåja)
Rydbergs Bearnaisesås (finns i B.A?)
Leos (katt) galna ryck
Kristianstad (ibland, kanske)

Saker jag ser fram emot extra:
Möta våren
Plocka apelsiner direkt från träden
Dricka vin med pappa (hm)
Studera argentinsk fotboll på nära håll
Fira jul i galen värme

Varken telefon eller bredband

Nope, precis som rubriken antyder är vårt hem utan både telefon eller internetuppkoppling sedan igår. Just nu surfar jag på ett oskyddat nätverk i närheten (säg inget till grannarna!). Har ringt Telenor, så förhoppningsvis fixas det inom kort.

Bilder Öland/Ystad

Jag vet, jag vet, det har tagit förbannat lång tid för mig att ordna fram bilderna från mina och annas äventyr på Öland och i Ystad. Men här kommer några iaf:

  
  

   

Go-kart, fotboll

Sådär, då var äntligen mitt reportage om go-kart och Niklas Olofsson färdigskrivet. Ni hittar det i Kristianstadsbladet imorgon på U-märkt-sidan.

Nu: Fotbollsträning! (min första på några veckor)


Jag och Anna i hamnen i (eller på?) Borgholm, Öland

Några fina låtar

Lägger in några stämningsfulla låtar att lyssna på så här en onsdagskväll:



Stay - Gavin DeGraw



Open Your Eyes - Snow Patrol



I'm Outta Time - Oasis

Perfekt musik att somna till!

Tiden går..

Japp, den går fortare än någonsin och nu är det mindre än tre veckor till avfärd. Temperaturen har stigit avsevärt i Argentina den senaste tiden. Uppe i 18 grader nu, även om det oftare är betydligt kallare på nätterna. Men det kommer bättras framåt våren (Argentinska våren).

För övrigt så fick jag jobbet i Buenos Aires som jag sökte! Det var via arbetsförmedlingen jag (snarare min älskling anna) hittade att de sökte personer till ett telemarketing-företag (telefonförsäljare) i B.A. Med tanke på att jag jobbat några månader med det för något år sedan, så tänkte jag att det kunde vara värt att söka, och japp, jag fick det alltså. Kanon.


U2 i reklamfilm



Låten heter I'll Go Crazy If I Don't Go Crazy Tonight och är en av U2:s bästa låtar på 2000-talet

Apolivatjejen

Det här med apolivareklamen har banne mig gått för långt. Nu går till och med BRIS ut och varnar för reklamen som för barn anses direkt farlig. Mardrömmar, sängvätning och ångestattacker leder tydligen den här reklamen till.



Vad gör henne mer läskig än exempelvis Ica-Stig?

U2-bilder

Här kommer i alla fall några av bilderna Jonte knäppte under U2-konserten i Ullevi:

  



Bildväntan och ev. jobb

Väntar fortfarande på bilder från Öland och Ystad med min anna, och bilder från U2-konserten på Ullevi.

Jag kan i alla fall meddela att jag är ganska nära att få ett jobb i Buenos Aires. Får jag ett telefonsamtal innan onsdag är en provanställning min. Mer info om jobbet kommer om jag skulle få det.

Köpte två U2-tröjor i Göteborg. En är officiell (300 kr) och en köptes på gatan (100 kr). Antar att ni ser vilken som är vilken.

   

Kanonvecka

Veckan som gått har vart kanon, med mycket bad och annat trevligt med anna. Har i denna blogg inte plats att skriva ner allt som hänt under denna vecka, de hade tagit en evighet för er att läsa. Istället tänkte jag låta bilderna tala. Dock har jag inte fått några bilder än, men det kommer snarast.

Resa till Öland

Ikväll någon gång beger mig jag och min älskling ut på en roadtrip till öland, där hennes familj har hyrt stuga. Det blir en trevlig utflykt som säkerligen kommer bjuda både på det ena och det andra, eller vad man nu säger.

Såpp, vi ses på onsdag igen då!



U2 Ullevi

U2 i fredags var en magnifik upplevelse. Det var det absolut häftigaste jag upplevt musikmässigt och slår definitivt en högklassig fotbollsmatch. Försöker sammanfatta allt i plus och minus.

+
- U2 på scenen, behöver man egentligen säga något mer?
- Godbitar som Until The End Of The World, Stuck In A Moment och Ultra Violet (Light My Way) lirades
- Bra platser, precis utanför "ringen" trots att vi endast köade i någon timme

-
- Vädret kunde vart bättre, en del regn och blåsten förstörde en del
- Tydligen var det ännu bättre drag på lördagens konsert. Man grämer sig över att man sålde sin lördags-biljett
- Stay (Faraway, So Close), I Still Haven't Found What I'm Looking For och Electrical Storm, tre riktiga höjdare man gick miste om.

Eftersom min kamera är lika dålig på att ta bilder som Staffan Olsson är på att klippa sig, så får vi vänta på jontes bilder och filmer. Det kommer dyka upp så småningom i alla fall.

Till sist: Hoppas hoppas U2 lirar i Argentina till våren!


RSS 2.0