Mar del Plata




Folket kom - och gick

De senaste veckorna har varit några av de roligaste och allra bästa i mitt liv. Delar av familjen och släkten samt min älskling Anna har besökt mig och pappa i Buenos Aires under lite drygt en månads tid. Och det har varit skitkul!

Vi har under denna tid hunnit med att uppleva saker som många andra människor inte ens hinner med på en livstid. Besökt världens mäktigaste vattenfall, dansat tango med en av Buenos Aires främsta tangoutövare, badat i galna strömmar och sjukt höga vågor i Mar del Plata och så vidare. Dessutom har vi ätit gott och druckit vin och fernet med cola i massor.

Så jag säger alltså tack till alla som har varit med och gjort denna tid till en tid att minnas länge.

Tack Anna, Pappa, Karin, Claes, Linnea, Niclas, Anja, Mamma (för sponsringen) och sist men inte minst lille Vidar.






Iguazu

Besökte, tillsammans med Claes, Anjas och Anna, ett av världens mäktigaste vattenfall. Mäktigt räcker för att beskriva upplevelsen.

Bilderna gör ej vattenfallet eller upplevelsen rättvisa.






Ettårsdag

1991 fyllde jag ett år. 11 januari 2010 fyllde jag också ett, men inte ensam den här gången, utan det var nämligen jag och min flickvän anna som firade ett år tillsammans. Vi hade det mysigt och hittade på en del grejor under dagen värda att nämna.

- Frukost på Sorvetto (vårt favoritcafé). En ståtlig sådan bestående av toast med pålägg, fint kaffe, apelsinjuice och en lättare fruktsallad till "efterrätt".

- Spa. Annas julklapp utnyttjade vi på ett av Buenos Aires finaste spa. Efter en lite seg inledning blev det betydligt bättre och vi blev båda mycket nöjda med massagen. Jacuzzin och champagnet var inte helt fel.

- Kvällsmat i Recoleta bland överklasskäringar och stans mäktiga kyrkogård. Vi slog oss ner på en fullproppad restaurang, käkade mycket kött och drack extra dyrt argentinskt rödvin. En lyckad måltid.

För att spä på det ytterliggare gick vi idag och fick pedikyr för våra illaluktande fötter. Annas tånaglar är nu glänsande rosa medan mina är kortklippta som aldrig förr. Härligt!

I natt drar vi till Mar del Plata (googla gärna) där vi ska tillbringa fyra heta och härliga nätter på ett fint hotell. Wihii! Bussen går 02.00 från stationen här i Buenos. Hejhopp!

RSS 2.0